L’Agrupació Excursionista Talaia és una entitat oberta a tothom i capdavantera en la promoció de les activitats de muntanya, la cultura i la conservació del territori.

 

Fa més de 60 anys que organitzem activitats a través de diverses seccions, grups i comissions que dinamitzen l’entitat: excursionisme, muntanya, escalada, espeleologia, senderisme, cultura, alpinisme, marxes d’orientació, excursions en família, lloguer de material, caminades, medi ambient, esquí, curses, descens de barrancs, raids, conferències, audiovisuals, ballades de sardanes…

 

L’A.E.Talaia té en propietat un edifici d’interès arquitectònic i artístic del segle XVIII situat al centre mateix de Vilanova i la Geltrú. En el local s’hi desenvolupen moltes activitats socials i es preparen les sortides. L’edifici disposa de sales de reunions, secretaria, sales d’actes i exposicions, una biblioteca-arxiu de temàtica excursionista, una capella, una terrassa i un bar per als socis.

 

A més, l’entitat gestiona el Mur Artificial d’Escalada instal·lat al pabelló municipal de la plaça de les Casernes, de Vilanova i la Geltrú

Per què m'haig de fer soci?

Et tramitem la llicència federativa que inclou una assegurança d’accidents, molts descomptes i avantatges en nombrosos establiments i refugis de muntanya i la possibilitat de participar en les activitats organitzades per la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

 

T’inscrivim amb preus exclusius a totes les activitats organitzades per l’AE Talaia: sortides i excursions, cursos de formació, visites culturals, carnaval, actes lúdics i festius.

 

Tens accés lliure als serveis de l’AE Talaia: secretaria, biblioteca-arxiu, sales de reunions…

 

Algunes seccions tenen material de lloguer. Si n’ets soci, hi obtindràs descomptes.

 

Pots assistir gratuïtament a conferències, audiovisuals, presentació de llibres i altres activitats culturals programades al local social.

 

Pots formar part de les seccions, grups i comissions en què s’estructura l’AE Talaia i participar en les seves activitats.

 

Pots utilitzar el Mur Artificial d’Escalada amb preus especials.

 

T’enviem les circulars mensuals amb el detall de totes les activitats programades.

 

T’enviem gratuïtament la revista que edita l’AE Talaia.

 

Pots gaudir de descomptes especials en establiments i instal·lacions esportives de Vilanova i la Geltrú.

Inscripció

Pots passar per la Secretaria els dilluns, dimecres i divendres, de 7 a 9 del vespre, a emplenar el full d’inscripció (has de portar 2 fotografies de carnet i pagar la quota d’ingrés).

 

Pots emplenar el Full d’Inscripció i portar-lo a Secretaria juntament amb 2 fotografies de carnet i la quota d’ingrés.

 

Pots emplenar el Formulari d’Inscripció i passar després per Secretaria per portar les 2 fotografies de carnet i pagar la quota d’ingrés.

Les quotes

Les quotes són anuals (la d’ingrés només es paga el primer any). Per gaudir dels avantatges de ser soci/sòcia s’ha d’estar al corrent de pagament de la quota corresponent.

 

Fer-se soci de les seccions de l’AE Talaia és opcional i recomanable.

 

Els socis familiars tenen beneficis econòmics especials: els fills no paguen fins que compleixen els 14 anys.

Quotes anuals AE Talaia – any 2021

Quota d’ingrés

Quota única de 6€

Quotes anuals socis
0-13 anys14-25 anys26-70 anys> 70 anys
14,00 €28,00 € 55,00 € 28,00 €
Quotes anuals socis familiars
0-13 anys14-25 anys26-70 anys> 70 anys
0 €28,00 € 55,00 € 28,00 €
Quotes anuals seccions

Totes les edats

Cultura4,50
Curses10,00
Esquí5,00
GEAM12,00
GET10,00
Muntanya4,50
Senders4,50

NOTA: La quota anual de l´any en curs es cobrarà en la part proporcional als dies que resten per acabar l’any a partir del dia 1 de juny. Si alguna persona es dóna de baixa abans d’acabar l’any, a efectes de l’entitat no causarà baixa fins al darrer dia de l’any i no se li retornarà la part proporcional de diners abonats. Les persones que no s’hagin donat de baixa i no hagin pagat la darrera quota, causaran baixa en la següent assemblea general ordinària que es convoqui.

Formulari d'inscripció
  • Avís legal i Política de Privacitat

    Estatuts i Risc. Assumeixo tot allò que dicten els Estatuts de l’Agrupació Excursionista Talaia i declaro conèixer els riscos derivats de la pràctica d’activitats en l’entorn natural.

    Protecció de Dades Personals. En virtut de la Llei 15/1999 de 13 de desembre, sobre la protecció de dades de caràcter personal, us fem saber que les vostres dades personals s’incorporaran a un fitxer automatitzat responsabilitat de l’Agrupació Excursionista Talaia, NIF G58124702, inscrita en el Registre d’Entitats Esportives amb el núm. 1525, amb la finalitat de gestionar la relació associativa i informar-vos de les nostres activitats i serveis. Aquestes dades no seran transmeses a terceres persones. Si desitgeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició, podeu dirigir-vos a: Agrupació Excursionista Talaia, c. del Comerç, 4, 08800 Vilanova i la Geltrú, o bé podeu enviar un correu electrònic a secretaria@aetalaia.cat.

  • Un cop enviat el formulari el nou soci haurà de passar per secretaria per portar les 2 fotos carnet, pagar la quota d'ingrés i signar el Full d'Inscripció per ser soci de ple dret.