Grup d’Escalada i Alta Muntanya

El Grup d’Escalada i Alta Muntanya GEAM us dona la benvinguda a la nostra web, des del any 1970 com a secció de la Talaia no hem parat de fer activitat, tant és així que els nostres socis han visitat i escalat per muntanyes d’arreu del mon.

 

La nostra passió per escalar s’ha traduït en infinitat d’ascensions, cursets, competicions, trobades d’escaladors i campaments al hivern per tastar l’escalada en gel. Es així com molts joves i no tant joves de les nostres comarques i ciutat, han après amb nosaltres les tècniques d’escalada i alta muntanya, l’amor i respecte per la natura i el compromís en vers els companys de cordada per assolir els objectius.

 

També tenim al nostre càrrec fa quasi 25 anys la gestió de l’activitat del MAE en rocòdrom, un altre punt de trobada per entrenar proper a casa nostra, per aprendre i millorar la nostra tècnica, que ja utilitzen molts escolars i escaladors de la nostra vila.

 

Per tant us convidem a formar part del nostre col·lectiu i a gaudir de la nostra activitat, segur que l’escalada ben feta i ben acompanyats per els nostres instructors us faran sentir les emocions immenses que ens dona escalar i pujar als cims de les muntanyes.

 

Per qualsevol qüestió ens podeu trobar al nostre correu: geam@aetalaia.cat

 

Us Esperem.

Calendari d’activitats

Fotos