Secció de Muntanya

LA SECCIÓ DE MUNTANYA de l’Agrupació Excursionista Talaia està formada per més d’un centenar de membres que participem en activitats de muntanya.

 

ORGANITZEM tant ascensions hivernals a cims dels Pirineus, on cal el coneixement de tècniques alpines, com excursions per serres de mitjana i baixa muntanya on pot participar qualsevol bon caminador.

 

SI VOLS AFEGIR-TE a les nostres sortides, proposar noves activitats, o demanar informació, consulta la nostra pàgina web o escriu-nos un correu electrònic a l’adreça muntanya@aetalaia.cat i ens posarem en contacte ràpidament amb tu.

PER PARTICIPAR A LES ACTIVITATS t’has d’apuntar a la llista de la sortida penjada a l’entitat i venir a la reunió preparatòria, que normalment fem el dijous abans de l’excursió. Si s’ha de reservar lloc per dormir, quan la sortida és de dos dies, es demanarà confirmació d’assistència amb més temps.

 

EL PROGRAMA DE CADA SORTIDA s’envia per correu electrònic als socis de la secció una setmana abans de la sortida.

 

El programa i les fotos es publiquen a la nostra pàgina web un cop realitzada l’activitat.

 

Calendari d’Activitats

Informacions

Material de la Secció de Muntanya

La Secció de Muntanya de l’Agrupació Excursionista Talaia disposa del material següent:

  Raquetes de neu

  Grampons

  Piolets

  Bastons

  Equips de via ferrada: arnés, casc i dissipador

  Equips de seguretat per a la neu: arva, pala i sonda

El préstec de material i altres serveis d’aquesta dependència són exclusius per als socis de l’Agrupació Excursionista Talaia. Per gaudir de les seves prestacions, és obligatori presentar el carnet – rebut vigent.

 

Per demanar material envieu un correu electrònic a muntanya@aetalaia.cat, es confirmarà la recepció del correu i ens posarem en contacte amb vosaltres per a l’entrega i la posterior devolució del material.

Tracks GPS

Fotos