Secció d’Esquí

La Secció d’Esquí prepara un calendari de sortides d’esquí de muntanya al llarg de la temporada. Aquest calendari està pensat per fer una sortida al mes, i que el conjunt de totes funcioni com una mena de curs progressiu.

 

En algunes de les sortides també aprofitarem per fer practiques específiques: recerca amb ARVA.

 

Com sabeu, fer un calendari d’esquí de muntanya a vista, és força difícil, perquè cal veure a darrera hora com està la neu i la previsió meteorològica. Per tant, és fàcil que hi hagi canvis a darrera hora.

 

Per cada una de les sortides es penjarà un full a l’entitat, és important que us hi apunteu per poder preparar la logística, també podeu fer-ho per correu electrònic a: esqui@aetalaia.cat

 

Finalment, animar a tothom a participar, els que teniu més nivell i els que no, així, entre tots, aprendrem coses, i de mica en mica anirem consolidant la Secció.

Calendari d’activitats

Informacions

Material de la Secció d'Esquí

La Secció d’Esquí de l’Agrupació Excursionista Talaia disposa del següent material:

  Esquís de muntanya + pells + ganivetes

  Esquís alpins

  Botes d’esquí alpí

  Bastons

  Equips de seguretat per la neu: arva, pala i sonda

El préstec de material i altres serveis d’aquesta dependència són exclusius per als socis de l’Agrupació Excursionista Talaia. Per gaudir de les seves prestacions, és obligatori presentar el carnet – rebut vigent.

 

La recollida o entrega del material es fa únicament els dijous, de 21 a 22h al local de l’A.E.Talaia. El material l’entregarà i recollirà exclusivament el responsable d’aquest, designat per la Secció. No es pot tornar el material deixant-lo a secretaria. Si necessiteu contactar amb nosaltres, ho podeu fer també enviant un correu a esqui@aetalaia.cat

Tracks GPS

Enllaços d'interès Secció d'Esquí

Fotos